10 lenyűgöző kerti konyhabútor

A jó idő közeledtével bizony egyre többen vágnak bele a kerti munkálatokba, de a szerencsésebbek előszeretettel látnak neki a kinti sütési-főzési rituálék kialakításához is. Ehhez nyílván szükségesek a megfelelő kiegészítők, illetve jól használható kerti bútorok is, ezért bátran kijelenthetjük, hogy a varázslatos kinti vacsora lebonyolításához elengedhetetlen egy tökéletes kerti konyhabútor készítés. Erre ma már azért is van nagy szükség, hiszen abban az esetben, ha a házon belül amerikai konyhás nappali van, akkor egy nagyobb főzés után sajnos elég sokáig érezhető a kellemetlen szag, ami sok esetben igen zavaró tud lenni. Eme nem kívánatos jelenség elkerülése végett egyre többen tartanak igényt kinti konyhára, ahol problémamentesen folytatható le egy ilyen jellegű alkotás anélkül, hogy ezzel egy kissé bosszantó utóhatást érne el. A kerti konyhabútor készítés Budapest külvárosi részeiben is egyre inkább elterjedt, hiszen az otthoni, vagy másképpen vidéki érzet akár ennek a segítségével is megvalósítható. Sokan ragaszkodnak a nyári konyhához, azonban egyre menőbb kerti bútorok közül lehet ma már választani Budapest áruházi kínálatában is, de a szakemberi ajánlást mindenképpen érdemes megfogadni, ha a tökéletes lenne a cél. 

Nagyszerű ötleteket szedtünk csokorba, ezért akinek még teljes bizonytalanság öleli a döntését, annak most biztosan sikerül némi támpontot kialakítania és lassacskán akár dűlőre is juthat. 

(1) Első körben egy kicsit az egyszerűbb és letisztultabb változatot szeretnénk ismertetni, hiszen ezek a színek és formák semmiképpen nem tolakodóak és szinte bármelyik stílusú kerti világba tökéletesen passzolnak. Ez a szín manapság igencsak fénykorát éli, ezért aki emellett teszi le a voksát, az semmiképpen sem hibázik, illetve megbizonyosodhat arról is, hogy egy esztétikus és időtálló választás lesz. 

(2) Ez a típusú kerti konyhabútor készítés már-már tényleg egy igazi mestermű, hiszen ez a megjelenés és technológia igen részletes elképzelésben van megvalósítva. A szakember precizitása elengedhetetlen egy ilyen gyönyörű alkotás eléréséhez, de persze a színek harmóniája és az elrendezés sem mellékes az összkép hatásában. A bárpult és az ahhoz tartozó székek is még előkelőbbé teszik a vacsora és az italok elfogyasztását. A konyha mellett található egy kerti nappali is, ahol a kandalló egy igazi otthoni varázst jelenít meg és méginkább ki lehet élvezi a kint töltött estéket. A végleges gyönyört pedig egy pontosan oda illő fénytechnika koronázza meg, ami elengedhetetlen a tökéletes hangulat megvalósításához.

(3) Az elképzelhetetlen luxus mégiscsak létezik, méghozzá a képen látható létesítményben, ami persze nagyon kivételes és szinte sosem látott módon van megtervezve és ennek megfelelően kivitelezve is. A kerti konyhabútor készítés során egy kültéri paradicsom valósult meg, aminek a látványa már önmagában kielégítő, arról nem is beszélve, hogy olyan felszereltséggel bír, ami megkönnyíti a sütés-főzés folyamatát. Lényegében egy kültéri amerikai konyhás nappalit láthatunk, ahol garantált a pihenés és a könnyed kikapcsolódás. Nyilvánvalóan egy ilyen életérzés megalkotásához lényeges anyagi háttérre van szükség, de aki erre készül, ezt az ötletet semmiképpen ne hagyja figyelmen kívül. Érdemes megfigyelni a színeket és a formákat, amikkel egyszerűen nem lehet mellélőni és ha még kicsit egyszerűbb változatban is, de célszerű valóra váltani. 

(4) Az alábbi képen nagyszerűen van ábrázolva az, hogy nem feltétlen szükséges temérdek mennyiségű hely egy csinos konyhabútor készítés megalkotásához. Pontosan elegendő a hely illetve a felszereltség az ételek elkészítéséhez, aminek az elfogyasztását követően van lehetőség egy élmény medencében  tovább élvezni a levegőt. Nem mindennapi látvány ez a kombináció, de roppant mód ötletes és ahogy említettük egyáltalán nem igényel nagy helyet. A dizájnt ezt a gyönyörű fa alkotja meg, amitől még harmonikusabb a végeredmény. A jacuzzi kiválasztásához számos üzlet áll rendelkezésre Budapest, illetve legtöbb vidéki üzleteiben is. 

(5) Ha lehetne a mesés szót egy képpel illetni, akkor véleményünk szerint valószínűleg ez a kerti jelenség lenne az. A konyha maga a tökély, hiszen ez a kővel megépített helység nagyon fenséges, arról nem is beszélve, hogy az összes elem mellett a kandalló is ily módon van kialakítva és ez egy varázslatos összképet alkot így együtt. A kerti kiülő egy igényes fedett terasz kíséretében van jelen, ami méginkább fokozza a hangulatot és biztosan kellemessé teszi egy esti étkezés lebonyolítását. Természetesen nem csak bútor és a terasz dominál, hanem az ehhez teljes mértékben illő kültéri padlózat is, ami persze a színekben és formákban is passzol az egész látványhoz. 

(6) Ez a kerti konyha is felér egy művészi alkotással, hiszen mind az anyagválasztást és a kivitelezést tekintve egy valódi luxust láthatunk. Kissé rusztikus és mediterrán stílusban van kivitelezve az egész, így a hangulat fel van fokozva, ezért aki ily módon töltené az estét annak egy kiváló ötlet lehet, még ha kicsit leegyszerűsített változatban is. Nagyon fontos az illeszkedő növény kiválasztása is, hiszen abszolút feldobja az egész hatást és még vonzóbb látványt eredményez. 

 

(7) Az eddig látott elegáns kővel kialakított kerti konyhabútor készítés itt most egy kicsit másképpen jelenik meg, hiszen inkább hajaz a hagyományosabb és hétköznapibb megjelenés felé, ami persze teljes mértékben képes ugyanolyan praktikus és egyben felszerelt is lenni. A fedett kültéri konyha kicsit színesebb elemekkel van díszítve, illetve maga az anyagválasztás is eltér az eddig látottaktól, hiszen több színvilág jelenik meg benne és a kő méretei is különböznek egymástól. A bárpult egyben lehet az étkezés helyszíne is, mert nagyon egyszerűen lehet tálalni az ételt, ezzel megkönnyítve a séf munkáját. 

(8) Egy újabb modern kivitelezéssel állunk szemben, mert ez az elképzelés tényleg a mai egyik legkedveltebb és legtöbbet választott stílust valósítja meg.  A nyári konyha elnevezés minden tekintetben illik a képen látható konyhára, hiszen több oldalról fedett, de ez mégsem rontja el a kültéri életérzést. A színek és a formák ötvöződnek, hiszen maga a fedett terasz ultramodern, míg a konyhabútor része kissé klasszikus mind az anyagválasztás, mind a színek tekintetében. A kerti helyiségben továbbá egy étkező és emellett egy nappali pihenő bútor is található, ami kerek egészt alkot és a kültéri tartózkodást még kellemesebbé teszi. 

(9) Egyszerű ámde annál nagyszerűbb kerti konyhabútor készítés is könnyedén megvalósítható, méghozzá az alábbi képen látható ötlet szerint, hiszen akkor, ha kisebb hely áll rendelkezésre, akkor nem kell rögtön remekműben gondolkodni. Ebben az esetben érdemes a praktikus és jól kihasználható változatot elérni és a hely adottságaiból a legtöbbet javasolt kihozni. Teljes biztonsággal állíthatjuk, hogy a kinti élvezet nem marad el, hiszen egy ilyen csinos és modern kivitelezésű konyhában élmény lesz főzni és persze együtt étkezni is. A megfelelő szín és forma kiválasztásakor itt is célszerű a hozzá illő növényekkel körbe ölelni a helyiséget, ezáltal teljes mértékben kialakítható a harmónia, ami fokozza a hangulatot.  

(10) A ház mellé kialakított helység részeként alkották meg a kültéri konyhát is, ami végül abszolút vonzó és varázslatos életérzést kínál. A kőzet színei és formái is szinte bárhova illeszkedik és nem lehet vele téveszteni akkor, ha egy ilyen hangulatos kültéri konyhabútor készítés a terv. Nagyon praktikus és persze jó célt szolgál a helyiség teljes fedettsége, ami fából van kialakítva és így biztonságosan használható számos alkalommal. Maga a konyha felszereltsége igencsak magas színvonalú és egy kültéri főzést hiánytalanul lehet benne lebonyolítani. A konyhával egybeépített étkező is remekül van megtervezve és kivitelezve, ezzel helyet is meg lehet takarítani, illetve a tartózkodás is adott, így a közösség érzése a séf számára sem marad el.