Egyedi bútor készítés

img

LEGYEDI BÚTOR KÉSZÍTÉS BUDAPEST

A Csodabútor vállalja, hogy elkészíti az ön által megálmodott egyedi bútort.

 

Ez magába foglalja a tervezést, a gyártást és az összeszerelést is, Budapest és környékén. 

 

A megrendelés menetéről itt olvashat!

Egyedi bútor készítés Budapest – előszoba bútorok

 

Az előszoba biztosítja az összeköttetést a lakóépület és a külvilág között, emiatt jobb, ha nem becsüljük le az ebben rejlő reprezentatív értéket. Ezért ennek minőségi berendezéséről célszerű gondoskodni. Mivel az előszoba elsősorban a levetett kabátok és cipők otthona, így ideális esetben akasztós szekrény és cipősszekrény egyaránt rendelkezésre áll. Ezek kombinált megoldására ideális megoldást jelenthet egy előszobai beépített szekrény, de ha ez nem kivitelezhető, akkor is törekedni kell arra, hogy a közlekedő szélessége ne csökkenjen 90 centiméter alá. Ezt a rendezőelvet tükrözik vissza a boltban kapható előszoba bútorok, amelyek inkább szélesek, mintsem mélyek.

 

Egyedi bútor készítés Budapest – nappali bútorok

egyedi bútor nappali

A modern otthon legfontosabb közösségi tere a nappali, éppen ezért alapjaiban határozzák meg a nappaliban található bútorok a lakóépület enteriőrjét. Arról nem is beszélve, hogy a nappali számos funkciót tölt be, sok esetben egyszerre: itt pihenhetünk, olvashatunk,  játszhatunk, zenét hallgathatunk, filmezhetünk, satöbbi. Emiatt jól elkülönülnek a nappaliban található tárolóbútorok (dohányzóasztal, TV és médiatárolók, nappali szekrények és polcrendszerek) a pihenőbútoroktól (fotelek és kanapék). 

 

Egyedi bútor készítés Budapest – dolgozószoba bútorok

Az otthoni munkavégzés ma már nagyon gyakori, a home office fogalma pedig szinte már senki előtt sem ismeretlen. Ezek miatt joggal merül fel az igény egy dolgozószoba, vagy legalább egy dolgozósarok kialakítására. Ilyenkor azonban sok kérdés felmerülhet:

 

  •     egyedül használom a dolgozószobát?
  •     teljes csendben szeretnék dolgozni?
  •     fogadok majd üzletfeleket?
  •     jellemzően mikor használom a dolgozószobát?

 

Miután ezekre a kérdésekre választ adtunk, már jó eséllyel tudni fogjuk, hogy a lakás melyik helyiségét érdemes dolgozóvá átalakítani, és azt miképpen érdemes berendezni. Ennek a helyiségnek a koronázott királya a dolgozó asztal, ami — főleg ügyfélfogadás esetén — komoly reprezentatív szereppel is rendelkezik, miközben a funkcióját is betölti. A tárolásról szintén gondoskodni kell, ezért csak a jól megtervezett zárt vagy nyitott polcrendszer stratégiai elhelyezése nagyon fontos a dolgozóban. 

 

Egyedi bútor készítés Budapest – hálószoba és gardrób bútorok

Amennyiben igaz az az állítás, hogy az életünk harmadát alvással töltjük, akkor a hálószobáinkra nem kisebb feladat hárul, mint ennek a circa 30 évnek a teljes körű kiszolgálása és könnyed takaríthatósága. A hálószoba funkciója tehát a nyugodt alvás biztosítása, valamint az arra való felkészülés, illetve a reggeli rutin kiszolgálása. Ebből máris látszik, hogy a hálószoba leghangsúlyosabb eleme az ágy, de sokszor található még itt éjjeliszekrény, pipereszekrény és komód is. A ruhakollekció tárolását azonban ideális esetben nem a hálószobában, hanem az ahhoz kapcsolódó gardróbban oldjuk meg. Amennyiben ez az ideális helyzet rendelkezésünkre áll, akkor hatalmas tárolókapacitásra lelhetünk egy egyedileg elkészített zárt v. nyitott gardróbszekrényben. 

 

Egyedi bútor készítés Budapest – iroda, és üzlethelyiség bútorok

Az egyedi bútorok sorában érdemes megjegyezni, hogy az iroda, valamint az üzlethelyiségek berendezése szintén megoldandó feladat. Gondoljunk csak bele, az üzlethelyiség berendezése alapjaiban fogja meghatározni az általunk kínált portéka sikerét vagy bukását. Egy irodahelyiség kialakítása során pedig a dolgozószobához hasonló elveket kell követni, ahol a legfontosabb, hogy a dolgozó fókuszpontjába a munkavégzés kerüljön, és az ott is maradjon.

 

Egyedi bútor készítés Budapest

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, akkor a Csodabútor vállalja, hogy elkészíti az ön által megálmodott egyedi bútort. Ez magába foglalja a tervezést, a gyártást és az összeszerelést is, Budapest és környékén. 

 

Az egyedi bútorok megrendelésének menetéről itt olvashat bővebben!

Csodabútor! A csoda ami nem csak három napig tart!