Megrendelés menete

img

MEGRENDELÉS MENETE

Egyedi bútor készítése során célszerű megfelelő szakértő segítségét kérni, hogy a szerkezeti kialakítás, valamint az anyaghasználat is lehetővé tegye a rendeltetésszerű használatot.

 

A végeredmény minden esetben a kivitelező tudását, alkotókészségét, valamint a megrendelő kívánságait és összességében kettejük fantáziájának térbeli megtestesülését fogja visszatükrözni. 

1. Első lépésben a megrendelő rendelkezésünkre bocsát egy vázlatszerű rajzot. 

Megrendelés menete első lépés vázlatrajz

Ez akár szó szerint is lehet egy egyszerű papírra vetett rajz, de fontos, hogy a fő méreteket és elképzeléseket tartalmazza. A méretarány tartására nincs szükség, de egy ötletadó kép megküldése szintén sokat segíthet a továbbiakban. 

 

2. A vázlatrajz alapján felmérjük az igényeket. 

Felmérjük az igényeket

Az igényfelmérésre telefonon kerül sor, ahol átbeszéljük a vázlatrajz alapján még tisztázásra váró részleteket. Ilyen lehet például az anyaghasználat, vagy a színválaszték. 

 

3. Az igényfelmérést követően elkészítjük az előzetes árajánlatot. 

Árajánlat

A vázlatrajz és az igényfelmérés kellő információt biztosít az előzetes árajánlat elkészítéséhez. Fontos, hogy ez csak egy előzetes árajánlat, amely a helyszíni felmérést követően változhat! Helyszíni felmérésre csak abban az esetben kerül sor, ha a megrendelő szóban elfogadja az előzetes árajánlatot. 

 

4. Az előzetes árajánlatot követi a helyszíni felmérés, amely alapján elkészül a vállalkozási szerződés. 

Felmérés

A helyszíni felmérés eredményeként megállapításra kerül a vállalásokat, valamint az anyagköltséget és a munkadíjat magába foglaló vállalkozási szerződés. A szerződés minden esetben előleg megfizetésére kötelezi a megrendelőt. Ennek az előlegnek az összege az anyagköltségre korlátozódik, de bizonyos esetekben (pl.: várhatóan hosszabb munka) némi munkadíj is felszámításra kerül. 

 

5. A szerződésben meghatározott előleg megfizetését követően megkezdődnek a munkálatok. 

Csodabútor munka

Az előleg megfizetését követően beszerzésre kerülnek a felhasználandó anyagok, és megkezdődik az egyedi bútor, konyhabútor, vagy lépcső legyártása. Az az egyedi bútor, konyhabútor, vagy lépcső milyenségétől függően az teljesítés határideje a szerződés aláírásától számított 6 – 9 hét.

 

6. A munkálatok elvégzését követően kerül sor a teljes szerződésszerű összeg megfizetésére. 

Kész bútor

A bútor átadását / végszerelését követően az előlegen felüli összeg megfizetésével teljesítetté válik a szerződés. A végösszeg a bútor átadását / beszerelését követően — legkésőbb — 8 napon belül fizetendő.

Csodabútor! A csoda ami nem csak három napig tart!