Rólunk

img

Csodabútor! A csoda ami nem csak három napig tart!

Minden vállalkozásnak megvan a maga hitvallása. Ennek jegyében a Csodabútor elkötelezte magát a minőségi faipari szolgáltatások biztosítása mellett. Ez azt jelenti, hogy ügyfeleink várakozását felülmúlva készítjük el a megálmodott bútorokat (konyhaszekrény, gardróbszekrény, komód, lépcső, üzlethelyiségek egyedi bútorai stb.), ami a tervezéstől kezdve, a gyártáson át, egészen a kivitelezésig magába foglal minden munkafolyamatot. 

 

A minőségi bútorok elkészítésének azonban nem csak szakmai követelményei vannak, mivel ma már a komplex ügyfélközpontú szolgáltatások korát éljünk. Ezek közül ki kell emelnünk az ügyféllel történő kapcsolattartást, amelyre a Csodabútor különös hangsúlyt fektet. Számunkra minden újabb szerződés egyben megtiszteltetés, minden átadott bútor nekünk is öröm. Ez az öröm abból fakad, hogy pontosan tudjuk: 

egy jó minőségű bútor átadásával értéket teremtünk. 

 

Emiatt az általunk elkészített bútorok esetében minden munkafolyamat során a legnagyobb odafigyeléssel járunk el, és maximálisan törekszünk a vállalt határidők betartására. 

Ez azt jelenti, hogy a megrendelő igényeinek megfelelően készítjük el a változatos stílusú és rendeltetésű faipari termékeinket. Ezek a faipari termékek első sorban konyhaszekrényre, gardróbszekrényre, komódra, lépcsőre, üzlethelyiségek egyedi bútoraira korlátozódnak, és nem foglalják magukba a kisebb bútorjavításokat, felújításokat, valamint nyílászáró készítéssel sem foglalkozunk.  

Munkánk során egyszerre alkalmazunk hagyományos és modern faipari alapanyagokat, gyártási technológiákat, valamint a tervezéstől kezdve, a gyártáson át, az összeszerelésig mindent munkafolyamatot elvégzünk. 

Nem kell hinnie a csodákban, hogy a Csodabútort válassza! 

 

A Csodabútor-árszínvonal magába foglalja mindazt a szaktudást, és a minőségre való törekvést, amely az elmúlt években jellemezte a munkánkat. Nem csak a jelenlegi piaci helyzetet kívánjuk kihasználni, hanem hosszú távra építkezünk és faipari szolgáltatások nyújtásával szeretnénk foglalkozni a jövőben is. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy a jó hírnevünket megőrizzük, amelyet a jószaki oldalon már megalapoztunk. Emellett azonban arra is szükség van, hogy a modern technológiai megoldásokban rejlő lehetőségeket is kiaknázzuk, és emiatt létrehoztuk ezt a külön webes felületet, amelynek segítségével bemutatjuk a szolgáltatásainkat, ezáltal betekintést nyújtunk a mindennapjainkba. 

Szolgáltatásainkat első sorban Budapesten és annak vonzáskörzetében tettük elérhetővé. Ezek a szolgáltatások az alábbiakat foglalják magukba:

– az egyedi bútorkészítés

– a konyhabútor készítés

– a lépcső készítés

Egyedi bútorkészítés Budapest

Egyedi bútorkészítés

Egyedi bútorra számos környezetben szükség lehet, de ezek közül ki kell emelni a különböző üzlethelyiségeket, de nem feledkezhetünk meg a lakóépületekről, és az irodákról sem. Az elmúlt évek során egyre több, és egyre változatosabb megrendelést kaptunk ezen a területen, hiszen az előre gyártott bútorcsaládok nem minden esetben felelnek meg az elvárásoknak. Elsősorban fa alapanyaggal dolgozunk, ami magába foglalja a klasszikus bútorlapot, a festett MDF-et, és a furnéros anyagokat is. 

Konyhabútor készítés Budapest 

Konyhabútor készítés

A modern konyhabútor jelenleg nagyon kelendő, de a klasszikus és a minimalista stílusú megrendeléseket is kiszolgálunk. Az előbbi kategóriában külön figyelmet érdemel a magasfényű konyhabútor, ami slágertermékké vált a CSOK-lakásokban. Ettől függetlenül azt mondhatjuk, hogy az esetek döntő többségében a konyhaszekrény korpusza laminált bútorlapból készül, de klasszikus kivitel során gyakran dolgozunk furnérozott bútorlappal, esetenként akár tömör fával is.

Lépcső készítés Budapest

Lépcső készítés

A Csodabútor vállalja teljesen fa szerkezetű lépcső készítését, a tervezéstől kezdve, a gyártáson át, egészen az összeszerelésig, Budapesten és környékén. Fém és beton szerkezet esetében pedig a fa burkolás megoldásáról gondoskodunk. Kültéri lépcső és beltéri lépcső egyaránt elérhető a kínálatunkban.

 

A megrendelés menetéről itt olvashat!

Csodabútor! A csoda ami nem csak három napig tart!