Konyhabútor celeb módra

A legtöbb ember otthonában központi szerepet kap a konyha külleme, hiszen egy gyönyörűen megtervezett és tökéletesen kivitelezett konyhabútor ékes koronája lehet a háznak. Természetesen számos befolyásoló tényező felléphet a számunkra legmegfelelőbb konyha kiválasztásában, továbbá figyelembe kell venni az adott hely méreteit, mert nem minden stílusú konyhabútor valósítható meg például egy kisebb helyen. Érdemes a praktikus és hasznos megoldásokat keresni, hogyha nem áll nagy hely a rendelkezésünkre, ámde ha nagy az erre alkalmas tér a házban, illetve komoly és elegáns elképzeléssel indulunk a konyhabútor megtervezésének, akkor az anyagiakban csak a pénztárca szabhat határt. Amennyiben még nincs konkrét elképzelés, vagy csak a színek tekintetében vannak kósza gondolatok, akkor a mostani cikkben biztosan megjön az ihlet, hogy mi is a hozzánk legközelebb álló konyhabútor megjelenése.

hírességek konyhabútorai

Értelemszerűen az alábbi lehetőségek esetében a koncepciót mindenhol tükrözi a luxus, hiszen nem akármilyen celebek lakásába nyerhettünk betekintést. Most mi is megcsodálhatjuk, hogy kinek mit jelent az álomszerű konyhabútor gondolata.

Elsőként Bruce Willis otthonából idézzük a konyhát, ahol teljes mértékben megvalósult a modern építészet, de emellett megjelenik az elegancia és mégis itt-ott beköszön egy kis klasszikus megjelenés is. A színválasztás tekintetében abszolút nem a szokványos küllem jelemzi, ezáltal igen karakteres de mégis harmonikus a konyhabútor összképe. 

Bruce Willis konyhabútor

A következő luxus villa az ismert színésznő, Diane Keaton megvalósult elképzelését mutatja be, mindent Ő tervezett, az egyedi ötlet eluralkodik mindenhol és ez varázslatossá teszi az egész otthonát. Kissé szokatlan technológiák is megjelennek a rusztikus stílusban, de egyszerűen nem lehet belekötni, hiszen a végeredmény magáért beszél. 

Diane Keaton konyhabútorja

Az idén sokat szóban forgó újdonsült hercegnő, Meghan Markle Los Angelesi villája immáron eladásra vár, ezért betekintést nyerhettünk a sorozat színésznő korábbi otthonába. 

A konyhabútor tekintetében érdemes megemlíteni, hogy az egyszerű elegancia, a letisztult külső és a kifinomultság jellemzi. Igazán nőies és otthonos a konyha stílusa és talán ez az egyik olyan konyhabútor ami az egyszerűbb emberek számára is könnyen elérhető, hiszen semmilyen ponton nincsen túlgondolva. 

Meghan Markle konyhabútor

Jodie Foster házában abszolút a meleg és otthonos megjelenés dominál mindenhol és ez a konyhára is igaz. Talán itt kissé szembe tűnő a generációk közötti elképzelés különbség, hiszen ez a konyhabútor teljességgel tükrözi az idősebb korosztályra jellemző stílusirányzatokat. 

Jodie Foster konyhabútor

A közismert Oscar díjas színésznő Halle Berry otthona sem maradhat ki, hiszen közel 400 négyzetméteres rezidenciájában a konyha is központi szerepet kapott. Az igazi családi összejövetelekhez alkalmas felszereltségű konyhabútor minden tekintetben a legmodernebb dizájnt kapta, ezek mellett elegáns és praktikus. 

Halle Berry konyhabútor

Suzanne Somers hegyekkel körülvett titkos paradicsomában örök nyugalom uralkodik. Kiemelkedően gyönyörű része a háznak a konyha, ami teljességgel a melegség és otthonosság érzetét kelti bennünk. Ez a színvilág nagyon sokak által kedvelt, továbbá a konyhabútor mintázatát is rengetegen elképzelnék saját házukba. 

Suzanne Somers konyhabútor

A következő luxus lakás ugyan eladásra vár, de mielőtt elkelne, azelőtt nézzük meg Michael Jackson egykori rezidenciáját New York előkelő negyedében. Természetesen az egész lakást a nemes elegancia a tágas terek és a világos küllem jellemzi. A konyhabútor kissé a nemrégiben felkapott vintage stílust idézi fel, a fehér külső és a sötétebb padló pedig kontrasztossá varázsolja az összképet. 

Michael Jackson konyhabútor

A sokak számára ismert teniszező Serena Williams luxus villája minden nagy és apró részletében az egykori kastélyok stílusát tükrözi. Gyönyörű és különleges az egész rezidencia és érdekes, hogy a konyhabútor színe sok helyen visszaköszön a ház különböző részén, ezzel egy egységes harmóniát képezve. 

Serena Williams konyhabútor

Egykori közkedvelt tini sztárjaink, az Olsen ikrek házába is belestünk, akik mára már híres divattervezőkké váltak. Valószínűleg ez a stílus és megjelenés iránti vágy már régóta a pályafutásuk része, mert az otthonuk megtervezését sem bízták másra. A háznak minden részlete gondosan ki lett találva és ez az egyedi tervezet mindenre ráirányul. A konyha teljesen az egyszerű és nagyszerű jelzőt kapta, hiszen sem a színválasztás, sem a formák tekintetében nincsen eltúlozva a külleme, ámde mégis elegáns és egyben modern hangulatot áraszt. 

Katy Perry négy főépülettel rendelkező Los Angelesi villája nemrégiben került eladásra, csak remélni merjük, hogy az énekesnő nem a helyhiány miatt szeretne új otthonba költözni. Talán pont a konyha az oka, ugyanis véleményünk szerint nem igazán kapott központi szerepet a konyhabútor megtervezése. Valahogy a méretek, a színek és a formák sem kimondottan úgy néznek ki, amit bele tudunk képzelni egy ekkora luxus ház konyhájába. 

Katy Perry konyhabútor

A közkedvelt szőke szépség, Reese Witherspoon és egykori férje házába sikerült betekintést nyerni, ahol szinte az egész házban a tölgyfa padlózat és a döntött gerendás mennyezet a meghatározó. A konyha kialakítása és formatervezése csodaszépre sikerült, ez a letisztult fehér a tölgyfa padlózattal ötvözve egy kimondottan jó választás volt. Nagyon elegáns és nőies vonások jellemzik a konyha összképét. 

Reese Witherspoon konyhabútor

Miley Cyrus mesebeli álomházát nehéz lenne szavakban jellemezni, hiszen a rusztikus és egyedi külső annyira meghatározó látvány, hogy kár lenne bármit is írni róla. Az egész luxus villát keményfa padlózat és fagerendás mennyezet borítja és ez alól a konyha sem kivétel. A konyhabútor megjelenése színekben és stílusban is kiemelkedő, szinte biztos, hogy mindenki számára emlékezetes marad. 

Miley Cyrus konyhabútor

Végül, de nem utolsó sorban Rihanna lenyűgöző otthonát említjük meg, ahol a konyha karakteres külleme kimondottan ékesíti az egész házat. Mivel egy légtérben helyezkedik el a csodálatos kilátással rendelkező pihenővel, ezért méginkább szembetűnő ez a gyönyörű konyhabútor. A világos padlózat mellé ez a sötét színvilág olyannyira passzol, hogy ennél szebbet már el sem tudnánk képzelni. 

Rihanna konyhabútor